Vandaag Inside: moet Merel Ek de Televizier-Ring Talent Award winnen?

Vandaag Inside: moet Merel Ek de Televizier-Ring Talent Award winnen?

Woensdag 30 augustus 2023 om 10:40

Na afloop van Vandaag Inside sprak Wilfred Genee dinsdagavond nog wat na met Merel Ek. De twee hadden het onder andere over de veelbesproken nieuwe baan van Wopke Hoekstra in Brussel maar ook de nominatie van de politiek verslaggeefster voor de Televizier-Ring Talent Award kwam voorbij: 'Ik vond het wel een hele eer om er tussen te staan', vertelt ze.

'Geen illusies'
Wel staan er ook nog zo ongeveer 25 anderen, waaronder Noa Vahle en Sam Hagens, op de longlist: 'Dus ik maak me geen illusies.' Vervolgens maakt Genee even lekker ongegeneerd wat reclame voor zijn geliefde collega.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 29 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Vandaag Inside: moet Merel Ek de <em>Televizier-Ring Talent Award</em> winnen? Na afloop van Vandaag Inside sprak Wilfred Genee dinsdagavond nog wat na met Merel Ek. De twee hadden het onder andere over de veelbesproken nieuwe baan van Wopke Hoekstra in Brussel maar ook de nominatie van de politiek verslaggeefster voor de Televizier-Ring Talent Award kwam voorbij: 'Ik vond het wel een hele eer om er tussen te staan', vertelt ze. 'Geen illusies'Wel staan er ook nog zo ongeveer 25 anderen, waaronder Noa Vahle en Sam Hagens, op de longlist: 'Dus ik maak me geen illusies.' Vervolgens maakt Genee even lekker ongegeneerd wat reclame voor zijn geliefde collega. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 29 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's