Dries Roelvink laat van zich horen na online naaktschandaal: 'We zijn geen naaktlopers'

Dries Roelvink laat van zich horen na online naaktschandaal: 'We zijn geen naaktlopers'

Woensdag 30 augustus 2023 om 21:26

Gisteren ontstond er flinke opschudding toen Dries Roelvink argeloos een video maakte terwijl hij naar zijn eigen realityserie keek. In de veronderstelling een onschuldige scène te delen, hield hij echter geen rekening met de reflectie van de tv. Het resultaat: Dries' adamskostuum was een tijdlang online te zien.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Dries Roelvink</em> laat van zich horen na <em>online naaktschandaal</em>: 'We zijn geen naaktlopers' Gisteren ontstond er flinke opschudding toen Dries Roelvink argeloos een video maakte terwijl hij naar zijn eigen realityserie keek. In de veronderstelling een onschuldige scène te delen, hield hij echter geen rekening met de reflectie van de tv. Het resultaat: Dries' adamskostuum was een tijdlang online te zien. Tekst gaat verder onder de video. SpiernaaktDries benadrukt dat hij op dat moment niet bezig was met het uitdoven van een intense vrijpartij. "Ik zat mijn tv te filmen, maar ik kwam net uit de douche en was nog spiernaakt," verklaart Dries. Het was dus niet bepaald een bijzonder spannend verhaal. Natuurlijk heeft de zanger de video meteen verwijderd. "We zijn geen naaktlopers." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Dries Roelvink laat van zich horen na online naaktschandaal: 'We zijn geen naaktlopers'

Spiernaakt
Dries benadrukt dat hij op dat moment niet bezig was met het uitdoven van een intense vrijpartij. "Ik zat mijn tv te filmen, maar ik kwam net uit de douche en was nog spiernaakt," verklaart Dries. Het was dus niet bepaald een bijzonder spannend verhaal. Natuurlijk heeft de zanger de video meteen verwijderd. "We zijn geen naaktlopers."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's