Lang Leve de Liefde: pijnlijke stilte bij Evi en Maarten

Lang Leve de Liefde: pijnlijke stilte bij Evi en Maarten

Vrijdag 1 september 2023 om 11:46

Evi heeft gedroomd dat dat vragenpot ineens verdwenen was. 'Hadden we nog wat te praten?', vraagt haar date Maarten maar daarna wordt het stil. Heel stil. Blijkbaar was er echt niets meer om over te praten...

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder:

Lang Leve de Liefde: pijnlijke stilte bij <em>Evi</em> en Maarten Evi heeft gedroomd dat dat vragenpot ineens verdwenen was. 'Hadden we nog wat te praten?', vraagt haar date Maarten maar daarna wordt het stil. Heel stil. Blijkbaar was er echt niets meer om over te praten... Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder: Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Gisteren Gemist: 'onsportief gedrag' bij De Slimste Mens, start Casa di Beau en Angela de Jong bij Vandaag Inside' Bekijk ook Michael in Lang Leve de Liefde: 'Ik doe geen was dus koop ik nieuwe kleding' Bekijk deze video » Ongemakkelijk moment in Lang Leve de Liefde: Amir is de naam van zijn date vergeten Bekijk deze video » ZIEN: kind vraagt Willem-Alexander en Máxima of ze rijk zijn (video) Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Gisteren Gemist: 'onsportief gedrag' bij De Slimste Mens, start Casa di Beau en Angela de Jong bij Vandaag Inside'

Actuele video's

Meer actuele video's