Michael in Lang Leve de Liefde: 'Ik doe geen was dus koop ik nieuwe kleding'

Michael in Lang Leve de Liefde: 'Ik doe geen was dus koop ik nieuwe kleding'

Woensdag 30 augustus 2023 om 11:16

De moeder van Michael is de manager van het huishouden thuis, zo vertelt hij zijn date Floor: 'Ze regelt alles.' En hij blijkt haar soms ook nog eens op te dragen zijn spullen te gaan wassen. Daar heeft ze begrijpelijkerwijs niet altijd zin in en wat doet hij dan? 'Meestal koop ik gewoon nieuwe.' Floor weet werkelijk níet wat ze hoort.

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder:

Michael in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Ik doe geen was dus koop ik nieuwe kleding' De moeder van Michael is de manager van het huishouden thuis, zo vertelt hij zijn date Floor: 'Ze regelt alles.' En hij blijkt haar soms ook nog eens op te dragen zijn spullen te gaan wassen. Daar heeft ze begrijpelijkerwijs niet altijd zin in en wat doet hij dan? 'Meestal koop ik gewoon nieuwe.' Floor weet werkelijk níet wat ze hoort. Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder: Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook André Hazes wordt keihard uitgelachen in Shownieuws Bekijk deze video » Shownieuws: tegenvaller voor Kirsten Schilder (de vrouw van Nick)? Bekijk deze video » Zeer bekend Nederlands showbizkoppel uit elkaar: 'Laten elkaar los in de liefde' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Ik weet niet wat ik van je moet denken' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's