Vandaag Inside gemist? Johan Derksen vindt het heerlijk om scheten te laten

Vandaag Inside gemist? Johan Derksen vindt het heerlijk om scheten te laten

Vrijdag 1 september 2023 om 13:49

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 31 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

De mannen bespraken donderdagavond in Vandaag Inside het advies van Arie Boomsma om te gaan slapen met plakband op de mond, wat uiteindelijk leidde tot hilariteit over het laten van scheten in bed.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Vandaag Inside</em> gemist? <em>Johan Derksen</em> vindt het heerlijk om <em>scheten</em> te laten Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 31 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. De mannen bespraken donderdagavond in Vandaag Inside het advies van Arie Boomsma om te gaan slapen met plakband op de mond, wat uiteindelijk leidde tot hilariteit over het laten van scheten in bed. Tekst gaat verder onder de video. Winderigheid in bedJohan Derksen deelde dat hij nog nooit klachten heeft gehad over snurken, maar dat hij wel last heeft van winderigheid in bed. "Ik vind het zo lekker. Ik ruik altijd even, maar die hond verraadt mij altijd", aldus Johan Derksen. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Winderigheid in bed
Johan Derksen deelde dat hij nog nooit klachten heeft gehad over snurken, maar dat hij wel last heeft van winderigheid in bed. "Ik vind het zo lekker. Ik ruik altijd even, maar die hond verraadt mij altijd", aldus Johan Derksen.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's