Live stream BoerBurgerBeweging bekendmaking premierskandidaat (vrijdag 1 september)

Live stream BoerBurgerBeweging bekendmaking premierskandidaat (vrijdag 1 september)

Vrijdag 1 september 2023 om 14:39

Kijk op vrijdag 1 september vanaf 15:00 uur LIVE naar de bekendmaking van de premierskandidaat van de BoerBurgerBeweging voor de komende Tweede Kamerverkiezingen via onderstaande livestream.

Live stream <em>BoerBurgerBeweging</em> bekendmaking <em>premierskandidaat</em> (vrijdag 1 september) Kijk op vrijdag 1 september vanaf 15:00 uur LIVE naar de bekendmaking van de premierskandidaat van de BoerBurgerBeweging voor de komende Tweede Kamerverkiezingen via onderstaande livestream. Op vrijdag 1 september om 15:00 uur zal de BoerBurgerBeweging haar kandidaat-premier voor de komende Tweede Kamerverkiezingen presenteren. Partijleider Caroline van der Plas had eerder al laten weten dat zij zichzelf niet ziet als potentiële minister-president, vanwege haar terughoudendheid in internationale aangelegenheden. De premierskandidaat-presentatie van de BoerBurgerBeweging voor de komende Tweede Kamerverkiezingen is op vrijdag 1 september om 15:00 uur live te zien via de livestream bij Gids.tv hierboven. Bekijk ook Caroline van der Plas (BBB) wil geen premier worden, heeft wel iemand op het oog Bekijk deze video » Sam Hagens in Hart van Nederland: 'Mona Keijzer ontkent overstap naar BBB niet' (video) Bekijk deze video »
Livestream :
Live stream BoerBurgerBeweging bekendmaking premierskandidaat (vrijdag 1 september)

Op vrijdag 1 september om 15:00 uur zal de BoerBurgerBeweging haar kandidaat-premier voor de komende Tweede Kamerverkiezingen presenteren. Partijleider Caroline van der Plas had eerder al laten weten dat zij zichzelf niet ziet als potentiële minister-president, vanwege haar terughoudendheid in internationale aangelegenheden.

De premierskandidaat-presentatie van de BoerBurgerBeweging voor de komende Tweede Kamerverkiezingen is op vrijdag 1 september om 15:00 uur live te zien via de livestream bij Gids.tv hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's