Sam Hagens in Hart van Nederland: 'Mona Keijzer ontkent overstap naar BBB niet' (video)

Sam Hagens in Hart van Nederland: 'Mona Keijzer ontkent overstap naar BBB niet' (video)

Donderdag 31 augustus 2023 om 21:57

Wordt Mona Keijzer de premierskandidaat van de BBB van Caroline van der Plas? Sam Hagens deelt de laatste geruchten.

Sam Hagens in <em>Hart van Nederland</em>: 'Mona Keijzer ontkent overstap naar BBB niet' (video) Wordt Mona Keijzer de premierskandidaat van de BBB van Caroline van der Plas? Sam Hagens deelt de laatste geruchten. PremierSam Hagens vertelt in Hart van Nederland over de geruchten dat Mona Keijzer de premierskandidaat van de BBB is. "Het gonst al weken. (...) Ik heb vandaag aan haar gevraagd of ze de overstap gaat maken, maar ze zegt dat ze daar echt nog niks over kan zeggen." Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Vrienden bij herdenkplek na fataal ongeluk Ekehaar: ‘Vriend van ons zat in de auto’ Bekijk deze video » Dode en gewonde bij ernstig ongeluk op N35 bij Enschede (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Video: man op heterdaad betrapt bij brandstichting MediaMarkt Maastricht Bekijk deze video »
Nieuws :

Premier
Sam Hagens vertelt in Hart van Nederland over de geruchten dat Mona Keijzer de premierskandidaat van de BBB is. "Het gonst al weken. (...) Ik heb vandaag aan haar gevraagd of ze de overstap gaat maken, maar ze zegt dat ze daar echt nog niks over kan zeggen."

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's