Caroline van der Plas (BBB) wil geen premier worden, heeft wel iemand op het oog

Caroline van der Plas (BBB) wil geen premier worden, heeft wel iemand op het oog

<em>Caroline van der Plas</em> (BBB) wil geen premier worden, heeft wel iemand op het oog Zwarte Cross: Lee Towers zingt lijflied Caroline van der Plas en het dak gaat eraf (video) Caroline van der Plas laat donderdagochtend in de Telegraaf weten dat ze geen premier wil worden. De BBB-leider had al eerder laten doorschemeren dat dit geen ambitie is, maar gezien de populariteit van haar partij en de aankomende verkiezingen was dit tot vanochtend een optie. Van der Plas heeft geen zin om nette kleding te dragen en de hele wereld over te vliegen. Ze heeft binnen BBB wel iemand op het oog voor deze baan met internationale ervaring, ze hoopt deze persoon deze week nog bekend te maken. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Nieuwe premier van Nederland: wie maakt meeste kans? (Hart Van Nederland) Bekijk deze video » Zwarte Cross: Lee Towers zingt lijflied Caroline van der Plas en het dak gaat eraf (video) Bekijk deze video » Caroline van der Plas: 'In de krant gelezen dat Pieter Omtzigt niet naar BBB komt' (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Donderdag 27 juli 2023 om 09:14

Zwarte Cross: Lee Towers zingt lijflied Caroline van der Plas en het dak gaat eraf (video)

Caroline van der Plas laat donderdagochtend in de Telegraaf weten dat ze geen premier wil worden. De BBB-leider had al eerder laten doorschemeren dat dit geen ambitie is, maar gezien de populariteit van haar partij en de aankomende verkiezingen was dit tot vanochtend een optie. Van der Plas heeft geen zin om nette kleding te dragen en de hele wereld over te vliegen. Ze heeft binnen BBB wel iemand op het oog voor deze baan met internationale ervaring, ze hoopt deze persoon deze week nog bekend te maken.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's