Maxime Meiland ruziet met Aran Bade over Caroline: 'Wat ben jij een klier!' (video)

Maxime Meiland ruziet met Aran Bade over Caroline: 'Wat ben jij een klier!' (video)

De Meilandjes willen nog steeds niet reageren op het boekje dat voormalig huisvriendin Caroline open gaat doen over de bekende familie. In RTL Boulevard wordt Aran Bade zelfs de mond gesnoerd door Maximes manager.

<em>Maxime Meiland</em> ruziet met Aran Bade over Caroline: 'Wat ben jij een klier!' (video) De Meilandjes willen nog steeds niet reageren op het boekje dat voormalig huisvriendin Caroline open gaat doen over de bekende familie. In RTL Boulevard wordt Aran Bade zelfs de mond gesnoerd door Maximes manager. CarolineHoewel we dankzij de reallifesoap alles al lijken te weten van Maxime Meiland, weten slechts een paar van ons dat ze al zo'n 12 jaar verslaafd is aan roken. Toch gaat ze nu, met wat hulp van Stoptober, proberen om het vuurtje van d'r aansteker eeuwig te doven. Daarover gaat het bovenstaande item in RTL Boulevard, maar natuurlijk doet verslaggever van dienst Aran Bade ook nog een poging om een reactie los te weken over het boek van Caroline. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Vandaag Inside: 'Martien Meiland actief op homo-parkeerplaats, zegt Caroline van Eeden' Bekijk deze video » Nieuw seizoen Chateau Meiland: Martien is het zat en kan wel janken! Bekijk deze video » Maandag in Chateau Meiland: Martien maakt zich grote zorgen over dit badkamer-probleem Bekijk deze video »
TV :
Maxime Meiland ruziet met Aran Bade over Caroline: 'Wat ben jij een klier!' (video)

Caroline
Hoewel we dankzij de reallifesoap alles al lijken te weten van Maxime Meiland, weten slechts een paar van ons dat ze al zo'n 12 jaar verslaafd is aan roken. Toch gaat ze nu, met wat hulp van Stoptober, proberen om het vuurtje van d'r aansteker eeuwig te doven. Daarover gaat het bovenstaande item in RTL Boulevard, maar natuurlijk doet verslaggever van dienst Aran Bade ook nog een poging om een reactie los te weken over het boek van Caroline.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV