Holland's Got Talent: Maurits zingt Diamonds Are Forever en blaast jury omver (video)

Holland's Got Talent: Maurits zingt Diamonds Are Forever en blaast jury omver (video)

Vrijdag 1 september 2023 om 21:55

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 1 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>Holland's Got Talent</em>: Maurits zingt <em>Diamonds Are Forever</em> en blaast jury omver (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 1 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv. Lees verder onder de video. Maurits Drenth is 18 jaar en hij zingt Diamonds Are Forever van Shirley Bassey. En dat doet hij niet alleen met zijn stem, maar ook met zijn schitterende outfit. Diamonds Are Forever werd door Shirley Bassey gezongen in 1971 voor de gelijknamige James Bond-film. Vanavond zong Maurits het tijdens de opening van het nieuwe seizoen van Holland’s Got Talent. Zijn bijzondere stemgeluid en performance maakte indruk op de juryleden. Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Holland's Got Talent: Maurits zingt Diamonds Are Forever en blaast jury omver (video)

Maurits Drenth is 18 jaar en hij zingt Diamonds Are Forever van Shirley Bassey. En dat doet hij niet alleen met zijn stem, maar ook met zijn schitterende outfit.

Diamonds Are Forever werd door Shirley Bassey gezongen in 1971 voor de gelijknamige James Bond-film. Vanavond zong Maurits het tijdens de opening van het nieuwe seizoen van Holland’s Got Talent. Zijn bijzondere stemgeluid en performance maakte indruk op de juryleden.

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's