Zien: schattige jonge dansers veroveren harten Holland’s Got Talent-jury (video)

Zien: schattige jonge dansers veroveren harten Holland’s Got Talent-jury (video)

Zaterdag 2 september 2023 om 08:34

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 1 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Zien: schattige jonge dansers veroveren harten <em>Holland’s Got Talent</em>-jury (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 1 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv. Lees verder onder de video. Cheyenne en Jim zijn pas negen jaar, maar zijn al echte danstalenten. Ze zijn al twee jaar danspartners van elkaar en weten de jury te raken met hun schattige looks. Met vlag en wimpel zijn ze door naar de volgende ronde van Holland's Got Talent. Bekijk het optreden hierboven. Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: schattige jonge dansers veroveren harten Holland’s Got Talent-jury (video)

Cheyenne en Jim zijn pas negen jaar, maar zijn al echte danstalenten. Ze zijn al twee jaar danspartners van elkaar en weten de jury te raken met hun schattige looks. Met vlag en wimpel zijn ze door naar de volgende ronde van Holland's Got Talent. Bekijk het optreden hierboven.

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's