Holland's Got Talent: Golden Buzzer voor dansgroep uit Hengelo (video)

Holland's Got Talent: Golden Buzzer voor dansgroep uit Hengelo (video)

Zaterdag 2 september 2023 om 08:51

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 1 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.

Iron, een dansgroep uit Hengelo, is de eerste dansact in Holland’s Got Talent uit het nieuwe seizoen. En ze gooien hoge ogen met hun optreden.

Lees verder onder de video.

<em>Holland's Got Talent</em>: Golden Buzzer voor dansgroep uit Hengelo (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 1 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv. Iron, een dansgroep uit Hengelo, is de eerste dansact in Holland’s Got Talent uit het nieuwe seizoen. En ze gooien hoge ogen met hun optreden. Lees verder onder de video. Golden BuzzerVooral Dan Karaty is onder de indruk van het optreden van Iron, dat gaat over het valse zelfbeeld dat mensen soms hebben. ‘Iedereen heeft een duistere kant die we soms onderdrukken.’ Karaty beloont het optreden van Iron met een druk op de gouden knop. Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Holland's Got Talent: Golden Buzzer voor dansgroep uit Hengelo (video)

Golden Buzzer
Vooral Dan Karaty is onder de indruk van het optreden van Iron, dat gaat over het valse zelfbeeld dat mensen soms hebben. ‘Iedereen heeft een duistere kant die we soms onderdrukken.’ Karaty beloont het optreden van Iron met een druk op de gouden knop.

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's