Video: Jamiro keert na zeven jaar terug met accordeon bij Holland's Got Talent

Video: Jamiro keert na zeven jaar terug met accordeon bij Holland's Got Talent

Zaterdag 2 september 2023 om 13:55

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 1 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Video: Jamiro keert na zeven jaar terug met accordeon bij <em>Holland's Got Talent</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 1 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv. Lees verder onder de video. Jamiro komt voor de tweede keer naar Holland's Got Talent. Zeven jaar geleden deed hij voor het eerst mee met zijn accordeon, maar de inmiddels 14-jarige komt nu terug en wil de populariteit van dit instrument laten groeien met zijn deelname. Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Jamiro keert na zeven jaar terug met accordeon bij Holland's Got Talent

Jamiro komt voor de tweede keer naar Holland's Got Talent. Zeven jaar geleden deed hij voor het eerst mee met zijn accordeon, maar de inmiddels 14-jarige komt nu terug en wil de populariteit van dit instrument laten groeien met zijn deelname.

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's