Beste Zangers gemist? Numidia imponeert met vertolking van 'The Shape I'm In'

Beste Zangers gemist? Numidia imponeert met vertolking van 'The Shape I'm In'

<em>Beste Zangers</em> gemist? <em>Numidia</em> imponeert met vertolking van 'The Shape I'm In' Het nieuwste seizoen van Beste Zangers is van start gegaan, en meteen hebben we een nieuwe favoriet onder het publiek. Numidia is vooral bekend bij het brede publiek vanwege haar deelname aan Het Perfecte Plaatje op Reis, maar ze blijkt ook een buitengewoon zangtalent te hebben. Tekst gaat verder onder de video. NumidiaDe getalenteerde Marokkaans-Nederlandse hiphopzangeres Numidia (22) heeft de muziekwereld veroverd met haar unieke mix van Arabische klanken en dancebeats. In de openingsaflevering bracht ze het nummer 'The Shape I'm In' ten gehore. Het nieuwe seizoen van Beste Zangers is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beste Zangers gemist? Numidia imponeert met vertolking van 'The Shape I'm In'
Zondag 3 september 2023 om 10:55

Het nieuwste seizoen van Beste Zangers is van start gegaan, en meteen hebben we een nieuwe favoriet onder het publiek. Numidia is vooral bekend bij het brede publiek vanwege haar deelname aan Het Perfecte Plaatje op Reis, maar ze blijkt ook een buitengewoon zangtalent te hebben.

Tekst gaat verder onder de video.

Numidia
De getalenteerde Marokkaans-Nederlandse hiphopzangeres Numidia (22) heeft de muziekwereld veroverd met haar unieke mix van Arabische klanken en dancebeats. In de openingsaflevering bracht ze het nummer 'The Shape I'm In' ten gehore.

Het nieuwe seizoen van Beste Zangers is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's