Video: MEAU schittert in Beste Zangers met 'Zoals ik jou heb gevonden'

Video: MEAU schittert in Beste Zangers met 'Zoals ik jou heb gevonden'

Video: <em>MEAU</em> schittert in <em>Beste Zangers</em> met 'Zoals ik jou heb gevonden' MEAU heeft de afgelopen jaren tal van hits uitgebracht, wat heeft geresulteerd in een uitnodiging voor Beste Zangers. De zangeres heeft het nummer 'Zoals ik jou heb gevonden' gezongen, waarop ze zeer positieve reacties heeft ontvangen, zowel van haar medezangers als van het kijkerspubliek. Tekst gaat verder onder de video. 'Someone you love'Het nummer 'Someone you love' heeft Douwe Bob geschreven voor zijn zoon Elias en gaat over dat hij zijn kind ware liefde gunt. In de uitzending van Beste Zangers werd dit nummer in het Nederlands gezongen door MEAU. Het nieuwe seizoen van Beste Zangers is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: MEAU schittert in Beste Zangers met 'Zoals ik jou heb gevonden'
Zondag 3 september 2023 om 11:09

MEAU heeft de afgelopen jaren tal van hits uitgebracht, wat heeft geresulteerd in een uitnodiging voor Beste Zangers. De zangeres heeft het nummer 'Zoals ik jou heb gevonden' gezongen, waarop ze zeer positieve reacties heeft ontvangen, zowel van haar medezangers als van het kijkerspubliek.

Tekst gaat verder onder de video.

'Someone you love'
Het nummer 'Someone you love' heeft Douwe Bob geschreven voor zijn zoon Elias en gaat over dat hij zijn kind ware liefde gunt. In de uitzending van Beste Zangers werd dit nummer in het Nederlands gezongen door MEAU.

Het nieuwe seizoen van Beste Zangers is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's