Emotionele dag voor Frans Bauer: 'Mijn vader Chris zou vandaag 79 zijn geworden'

Emotionele dag voor Frans Bauer: 'Mijn vader Chris zou vandaag 79 zijn geworden'

Emotionele dag voor <em>Frans Bauer</em>: 'Mijn vader Chris zou vandaag 79 zijn geworden' Het is vandaag een emotionele dag voor Frans Bauer: zijn vader Chris, die in 2015 overleed, zou namelijk 79 jaar zijn geworden. 'Het is feest in de hemel', schrijft de volkszanger zowel op Twitter (X) als op Instagram. Diverse BN'ers, zoals Chantal Janzen, Marga Bult en Quinty Trustfull, laten weten met Frans mee te leven. Frans samen met zijn vader zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je hoe Frans onlangs zeer emotioneel reageerde op een bijzondere verrassing. Bekijk ook Bijna omvergelopen Frans Bauer: 'Kon me nog maar net redden' (Shownieuws) Bekijk deze video » Miljoenenjacht: Linda de Mol grapt over gewichtstoename na gebroken voet Bekijk deze video »
TV :
Maandag 4 september 2023 om 13:17

Het is vandaag een emotionele dag voor Frans Bauer: zijn vader Chris, die in 2015 overleed, zou namelijk 79 jaar zijn geworden. 'Het is feest in de hemel', schrijft de volkszanger zowel op Twitter (X) als op Instagram. Diverse BN'ers, zoals Chantal Janzen, Marga Bult en Quinty Trustfull, laten weten met Frans mee te leven.

Frans samen met zijn vader zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je hoe Frans onlangs zeer emotioneel reageerde op een bijzondere verrassing.

Actuele video's

Meer actuele video's