Huilbui treft Martien Meiland: geen vergunning voor pension Code Rosé

Huilbui treft Martien Meiland: geen vergunning voor pension Code Rosé

<em>Huilbui</em> treft <em>Martien Meiland</em>: geen vergunning voor pension <em>Code Rosé</em> Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vorige week van start gegaan en ook deze week zien we weer wat drama voorbijkomen. De spanning loopt zo hoog op dat Martien Meiland zelfs in tranen uitbarst. Bekijk het fragment hieronder. Lees verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) PaniekaanvalDe Meilandjes krijgen een dag voor de opening van het nieuwe pension Code Rosé verschrikkelijk nieuws te verwerken. De gemeente verleent namelijk geen vergunning voor het pension. Erica had een woordvoerster van de gemeente aan de telefoon en schrok van de toon die de vrouw aansloeg. Martien kan zijn tranen niet bedwingen en krijgt een paniekaanval als hij denkt over het annuleren van de boekingen. Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Maxime Meiland zwijgt over boek Caroline: 'Helemaal geen zin om het daarover te hebben' Bekijk deze video » Maxime Meiland ruziet met Aran Bade over Caroline: 'Wat ben jij een klier!' (video) Bekijk deze video »
TV :
Huilbui treft Martien Meiland: geen vergunning voor pension Code Rosé

Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vorige week van start gegaan en ook deze week zien we weer wat drama voorbijkomen. De spanning loopt zo hoog op dat Martien Meiland zelfs in tranen uitbarst. Bekijk het fragment hieronder.

Lees verder onder de video.

Paniekaanval
De Meilandjes krijgen een dag voor de opening van het nieuwe pension Code Rosé verschrikkelijk nieuws te verwerken. De gemeente verleent namelijk geen vergunning voor het pension. Erica had een woordvoerster van de gemeente aan de telefoon en schrok van de toon die de vrouw aansloeg. Martien kan zijn tranen niet bedwingen en krijgt een paniekaanval als hij denkt over het annuleren van de boekingen.

Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV