Maxime Meiland zwijgt over boek Caroline: 'Helemaal geen zin om het daarover te hebben'

Maxime Meiland zwijgt over boek Caroline: 'Helemaal geen zin om het daarover te hebben'

Vrijdag 1 september 2023 om 16:20

Hoewel de familie Meiland Caroline beschouwt als een afgesloten hoofdstuk, heeft de 'verbannen huisvrouw' een boek over de Meilandjes geschreven. Aran Bade bezocht Maxime Meiland om haar enkele vragen over het boek te stellen, maar ze leek niet erg bereid om te antwoorden.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Maxime Meiland</em> zwijgt over boek <em>Caroline</em>: 'Helemaal geen zin om het daarover te hebben' Hoewel de familie Meiland Caroline beschouwt als een afgesloten hoofdstuk, heeft de 'verbannen huisvrouw' een boek over de Meilandjes geschreven. Aran Bade bezocht Maxime Meiland om haar enkele vragen over het boek te stellen, maar ze leek niet erg bereid om te antwoorden. Tekst gaat verder onder de video. Reactie Maxime MeilandAran Bade laat er geen gras over groeien en vraagt Maxime direct naar haar mening over het boek van Caroline. "Ik heb eigenlijk helemaal geen zin om het daarover te hebben. Hoe meer aandacht, hoe leuker voor haar. Dus daar ga ik het helemaal niet over hebben," aldus Maxime Meiland. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Maxime Meiland in Open Casa over stoppen met realitytelevisie: 'Ouders op leeftijd' Bekijk deze video » Kinderbescherming bij de Meilandjes vanwege Claire en Vivé: "Je loopt gevaar" Bekijk deze video »
TV :
Maxime Meiland zwijgt over boek Caroline: 'Helemaal geen zin om het daarover te hebben'

Reactie Maxime Meiland
Aran Bade laat er geen gras over groeien en vraagt Maxime direct naar haar mening over het boek van Caroline. "Ik heb eigenlijk helemaal geen zin om het daarover te hebben. Hoe meer aandacht, hoe leuker voor haar. Dus daar ga ik het helemaal niet over hebben," aldus Maxime Meiland.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's