Meilandjes: Vivé bestuurt grasmaaier met papa

Meilandjes: Vivé bestuurt grasmaaier met papa

Monday 4 September 2023 om 14:47

Zie hierboven: Feest in huize Meiland

Vanavond zien we de tweede aflevering van Chateau Meiland met tranen van Martien Meiland. Er komt namelijk slecht nieuws binnen. Waar de sfeer vandaag wel goed is, is in de tuin van Maxime Meiland en Leroy Molkenboer. Zie de video hieronder.

Tante pollewop
De jongste dochter van Maxime en Leroy, Vivé, zit namelijk op de grasmaaier en het stel geniet van dit leuke moment: "Tante pollewop!", zo noemt Maxime haar dochtertje. Bekijk hieronder de schattige beelden in de Instagram Story van Maxime Meiland.

Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

<em>Meilandjes</em>: Vivé bestuurt grasmaaier met papa Zie hierboven: Feest in huize Meiland Vanavond zien we de tweede aflevering van Chateau Meiland met tranen van Martien Meiland. Er komt namelijk slecht nieuws binnen. Waar de sfeer vandaag wel goed is, is in de tuin van Maxime Meiland en Leroy Molkenboer. Zie de video hieronder. Tante pollewopDe jongste dochter van Maxime en Leroy, Vivé, zit namelijk op de grasmaaier en het stel geniet van dit leuke moment: "Tante pollewop!", zo noemt Maxime haar dochtertje. Bekijk hieronder de schattige beelden in de Instagram Story van Maxime Meiland. Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Schattige beelden: Claire Meiland viert zesde verjaardag in Turkije Bekijk deze video » Kinderbescherming bij de Meilandjes vanwege Claire en Vivé: "Je loopt gevaar" Bekijk deze video »
TV :
Meilandjes: Vivé bestuurt grasmaaier met papa

Actuele video's

Meer actuele video's