Schattige beelden: Claire Meiland viert zesde verjaardag in Turkije

Schattige beelden: Claire Meiland viert zesde verjaardag in Turkije

Schattige beelden: <em>Claire Meiland</em> viert zesde verjaardag in Turkije Kinderbescherming bij de Meilandjes vanwege Claire en Vivé: "Je loopt gevaar" Maandag 7 augustus was het feest bij de Meilandjes. Claire Meiland, de dochter van Leroy en Maxime Meiland is zes jaar geworden. Bekijk de feestelijke beelden in de Shownieuws-video hierboven. Turkse verjaardagDe verjaardag werd niet gevierd in het regenachtige Nederland, maar in Turkije. Leroy, Maxime, Claire en Vivé zijn met z'n vieren op vakantie. Shownieuws heeft de familie via FaceTime gefeliciteerd en Maxime vertelt over de leuke dag. Bekijk de Shownieuws-video hierboven. Bekijk ook Zien: dochtertjes Maxime Meiland krijgen kritiek op kledingstijl Bekijk deze video » Maxime Meiland en Leroy 1 jaar getrouwd: "Maxime viel bijna flauw" Bekijk deze video »
Show :
Dinsdag 8 augustus 2023 om 08:06

Kinderbescherming bij de Meilandjes vanwege Claire en Vivé: "Je loopt gevaar"

Maandag 7 augustus was het feest bij de Meilandjes. Claire Meiland, de dochter van Leroy en Maxime Meiland is zes jaar geworden. Bekijk de feestelijke beelden in de Shownieuws-video hierboven.

Turkse verjaardag
De verjaardag werd niet gevierd in het regenachtige Nederland, maar in Turkije. Leroy, Maxime, Claire en Vivé zijn met z'n vieren op vakantie. Shownieuws heeft de familie via FaceTime gefeliciteerd en Maxime vertelt over de leuke dag.

Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's