Denkend aan Holland: André trekt Janny aan d’r sjaal de boot in

Denkend aan Holland: André trekt Janny aan d’r sjaal de boot in

<em>Denkend aan Holland</em>: André trekt Janny aan d’r sjaal de boot in Bekijk in de video hierboven: André van Duin geeft update over ziekte In Denkend aan Holland bezoeken André van Duin en Janny van der Heijden deze keer onder anderen Rotterdam, ‘Manhattan aan de Maas’. De twee gaan weer lekker varen maar het gaat even mis als André aan de sjaal van Janny vast komt te zitten. De presentator maakt van deze onhandigheid gebruik en probeert een gierende Janny de boot in te trekken… Bekijk de beelden van Denkend aan Holland hieronder. Denkend aan Holland is elke zaterdag om 22.05 uur uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Denkend aan Holland terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_) Jochem Myjer vertelt André van Duin over ernstig auto-ongeluk van ouders (video) Bekijk deze video » Zie: André van Duin opgelucht dat verdachte van chantagezaak heeft bekend: 'Ik ben blij' Bekijk deze video » 50 jaar Te land, ter zee en in de lucht: zo gaf André van Duin hilarisch commentaar Bekijk deze video »
TV :
Denkend aan Holland: André trekt Janny aan d’r sjaal de boot in

Bekijk in de video hierboven: André van Duin geeft update over ziekte

In Denkend aan Holland bezoeken André van Duin en Janny van der Heijden deze keer onder anderen Rotterdam, ‘Manhattan aan de Maas’. De twee gaan weer lekker varen maar het gaat even mis als André aan de sjaal van Janny vast komt te zitten. De presentator maakt van deze onhandigheid gebruik en probeert een gierende Janny de boot in te trekken…

Bekijk de beelden van Denkend aan Holland hieronder.

Denkend aan Holland is elke zaterdag om 22.05 uur uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Denkend aan Holland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's