50 jaar Te land, ter zee en in de lucht: zo gaf André van Duin hilarisch commentaar

50 jaar Te land, ter zee en in de lucht: zo gaf André van Duin hilarisch commentaar

<em>50 jaar Te land, ter zee en in de lucht</em>: zo gaf André van Duin hilarisch commentaar Bekijk in de video hierboven: 50 jaar Te land, ter zee en in de lucht is mateloos populair In Het beste van… 50 jaar Te land, ter zee en in de lucht wordt teruggeblikt op het iconische programma waarin kandidaten in zelfgebouwde voertuigen een parcours afleggen. André van Duin kijkt terug op een mooie tijd waarin hij commentaar gaf bij diverse video’s en hysterische beelden. Zo ook bij video’s van autoraces, met onder meer ‘Gerard Volindegrond’ en zijn personage dat in paniek raakt omdat hij verantwoordelijk is voor het gras dat kapot wordt gereden… Bekijk de video met André van Duin hieronder. Het beste van… 50 jaar Te land, ter zee en in de lucht is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het beste van… 50 jaar Te land, ter zee en in de lucht terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door AVROTROS (@avrotros) Moet Te land, ter zee en in de lucht terug op tv? Bekijk deze video » Chantagezaak André van Duin: Evert Santegoeds deelt laatste nieuws (Shownieuws) Bekijk deze video » Jochem Myjer vrijdag in Bij Van Duin op de achterbank: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
TV :
Friday 28 July 2023 om 15:27

Bekijk in de video hierboven: 50 jaar Te land, ter zee en in de lucht is mateloos populair

In Het beste van… 50 jaar Te land, ter zee en in de lucht wordt teruggeblikt op het iconische programma waarin kandidaten in zelfgebouwde voertuigen een parcours afleggen. André van Duin kijkt terug op een mooie tijd waarin hij commentaar gaf bij diverse video’s en hysterische beelden. Zo ook bij video’s van autoraces, met onder meer ‘Gerard Volindegrond’ en zijn personage dat in paniek raakt omdat hij verantwoordelijk is voor het gras dat kapot wordt gereden…

Bekijk de video met André van Duin hieronder.

Het beste van… 50 jaar Te land, ter zee en in de lucht is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het beste van… 50 jaar Te land, ter zee en in de lucht terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's