MAFS - Match Or Mistake start 19 september: bekijk de eerste heftige beelden

MAFS - Match Or Mistake start 19 september: bekijk de eerste heftige beelden

Maandag 4 september 2023 om 16:43

Nog even geduld en dan kun je kijken naar het tweede seizoen van Married at First Sight - Match or Mistake. Deze versie van MAFS vindt meer in groepsverband plaats en het vorige seizoen liet zien dat deze editie barst van het drama.

‘Backstabben’
De eerste beelden van de nieuwe reeks van Married at First Sight - Match or Mistake beloven ook weer dat er heel wat gaat gebeuren. Ook deze keer trouwen de vrijgezellen met iemand die ze niet kennen, ze zijn door de wetenschap aan elkaar gekoppeld. Maar in de video gaat het over ‘backstabben’, de waarheid die boven tafel moet komen, en er zijn heel wat irritaties en emoties…

Bekijk de beelden van de nieuwe reeks van Married at First Sight - Match or Mistake hieronder.

Het tweede seizoen van Married at First Sight - Match or Mistake is vanaf 19 september te zien bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Married at First Sight - Match or Mistake en alle afleveringen van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

<em>MAFS - Match Or Mistake</em> start 19 september: bekijk de eerste heftige beelden Nog even geduld en dan kun je kijken naar het tweede seizoen van Married at First Sight - Match or Mistake. Deze versie van MAFS vindt meer in groepsverband plaats en het vorige seizoen liet zien dat deze editie barst van het drama. ‘Backstabben’De eerste beelden van de nieuwe reeks van Married at First Sight - Match or Mistake beloven ook weer dat er heel wat gaat gebeuren. Ook deze keer trouwen de vrijgezellen met iemand die ze niet kennen, ze zijn door de wetenschap aan elkaar gekoppeld. Maar in de video gaat het over ‘backstabben’, de waarheid die boven tafel moet komen, en er zijn heel wat irritaties en emoties… Bekijk de beelden van de nieuwe reeks van Married at First Sight - Match or Mistake hieronder. Het tweede seizoen van Married at First Sight - Match or Mistake is vanaf 19 september te zien bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Married at First Sight - Match or Mistake en alle afleveringen van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Zien: is Nicol Kremers nu samen met Martijn uit Married At First Sight?! Bekijk deze video » Nieuw seizoen Married At First Sight: 'Kijkers meenemen in matching proces' (video) Bekijk deze video » Johan Derksen vraagt MAFS seksuoloog Eveline: "Zoek eens wat lekkers voor mij dan" (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
TV :
MAFS - Match Or Mistake start 19 september: bekijk de eerste heftige beelden

Actuele video's

Meer actuele video's