Shownieuws: Art Rooijakkers vraagt Karlijn Gudden ten huwelijk

Shownieuws: Art Rooijakkers vraagt Karlijn Gudden ten huwelijk

<em>Shownieuws</em>: <em>Art Rooijakkers</em> vraagt <em>Karlijn Gudden</em> ten huwelijk Art Rooijakkers heeft zich verloofd met vriendin Karlijn Gudden. Karlijn plaatst op Instagram dat ze ten huwelijk is gevraagd door de presentator. Shownieuws vertelt over het vrolijke nieuws in de video hierboven. TweelingVolgens RTL Boulevard heeft Rooijakkers Karlijn gevraagd op een zeer romantische locatie. In het Italiaanse Puglia is Art op één knie gegaan. Art was eerder twintig jaar samen met Andrea. Zij bevestigden in 2021 uit elkaar te zijn gegaan. Art en Andrea hebben een tweeling: Puk en Keesje. Bekijk de Shownieuws-video hierboven. Bekijk ook Schokkend nieuws in special B&B vol liefde: Fenna woont niet meer bij Martijn Bekijk deze video » Art Rooijakkers verklapt over nieuw seizoen B&B Vol Liefde: 'Veel spanning' (video) Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 5 september 2023 om 09:19

Art Rooijakkers heeft zich verloofd met vriendin Karlijn Gudden. Karlijn plaatst op Instagram dat ze ten huwelijk is gevraagd door de presentator. Shownieuws vertelt over het vrolijke nieuws in de video hierboven.

Tweeling
Volgens RTL Boulevard heeft Rooijakkers Karlijn gevraagd op een zeer romantische locatie. In het Italiaanse Puglia is Art op één knie gegaan. Art was eerder twintig jaar samen met Andrea. Zij bevestigden in 2021 uit elkaar te zijn gegaan. Art en Andrea hebben een tweeling: Puk en Keesje.

Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's