Shownieuws: gaat Harry Styles in 2024 de Super Bowl halftime show in Vegas doen?

Shownieuws: gaat Harry Styles in 2024 de Super Bowl halftime show in Vegas doen?

<em>Shownieuws</em>: gaat <em>Harry Styles</em> in 2024 de <em>Super Bowl</em> halftime show in Vegas doen? Vorig jaar maakte de organisatie van de Super Bowl rond deze tijd bekend wie de halftime show verzorgde: dat werd Rihanna. De 58ste editie vind volgend jaar plaats in Las Vegas en bij Shownieuws speculeren ze er vrolijk op los. Harry Styles heeft een voordeel, vooral omdat er een samenwerking met Miley Cyrus wordt voorgesteld. Volgens Ronald Molendijk is Taylor Swift out of the question: "ze speelt de dag daarvoor in Tokio, en met tijdzones en planeten enzo. De halftime show is niet de show die je even tussendoor wil doen. De Super Bowl LVIII in Paradise, Nevada is op 11 februari 2024 te zien. Normaliter wordt de artiest in september of oktober bekend gemaakt. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Samenvatting Kansas City Chiefs - Philadelphia Eagles (Super Bowl LVII) Bekijk deze video » Video: nieuwe vriendin van Harry Styles is Taylor Russell Bekijk deze video » Artiesten als Harry Styles en Beyoncé krijgen bijzondere verzoeken van fans (Shownieuws) Bekijk deze video »
Muziek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Vorig jaar maakte de organisatie van de Super Bowl rond deze tijd bekend wie de halftime show verzorgde: dat werd Rihanna. De 58ste editie vind volgend jaar plaats in Las Vegas en bij Shownieuws speculeren ze er vrolijk op los. Harry Styles heeft een voordeel, vooral omdat er een samenwerking met Miley Cyrus wordt voorgesteld. Volgens Ronald Molendijk is Taylor Swift out of the question: "ze speelt de dag daarvoor in Tokio, en met tijdzones en planeten enzo. De halftime show is niet de show die je even tussendoor wil doen.

De Super Bowl LVIII in Paradise, Nevada is op 11 februari 2024 te zien. Normaliter wordt de artiest in september of oktober bekend gemaakt.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV