Video: Martien Meiland zwaar geïrriteerd om kastje in pension Code Rosé

Video: Martien Meiland zwaar geïrriteerd om kastje in pension Code Rosé

Tuesday 5 September 2023 om 12:03

Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vorige week van start gegaan en ook deze week zien we weer wat drama voorbijkomen. De spanning loopt zo hoog op dat Martien Meiland zelfs in tranen uitbarst. Ook is hij zwaar geïrriteerd om een kastje dat niet goed staat. Bekijk het fragment hieronder.

Lees verder onder de video.

Lelijk ding
Hierboven zien we een Instagrampost van Martien Meiland. Hij laat weten dat hij de kast, die we in de tweede aflevering van dit seizoen zagen, spuuglelijk vindt: "Wie verzint dit joh", schrijft hij bij de video. Bekijk hieronder het KIJK-fragment" 'Martien gaat in het pension wonen'.

Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Video: <em>Martien Meiland</em> zwaar geïrriteerd om kastje in pension Code Rosé Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vorige week van start gegaan en ook deze week zien we weer wat drama voorbijkomen. De spanning loopt zo hoog op dat Martien Meiland zelfs in tranen uitbarst. Ook is hij zwaar geïrriteerd om een kastje dat niet goed staat. Bekijk het fragment hieronder. Lees verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland) Lelijk dingHierboven zien we een Instagrampost van Martien Meiland. Hij laat weten dat hij de kast, die we in de tweede aflevering van dit seizoen zagen, spuuglelijk vindt: "Wie verzint dit joh", schrijft hij bij de video. Bekijk hieronder het KIJK-fragment" 'Martien gaat in het pension wonen'. Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Huilbui treft Martien Meiland: geen vergunning voor pension Code Rosé Bekijk deze video » Meilandjes: Vivé bestuurt grasmaaier met papa Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's