'Boze witte mannenleger' vol in de aanval tegen RTL-hittepetit in Renze: 'och, hou toch op!'

'Boze witte mannenleger' vol in de aanval tegen RTL-hittepetit in Renze: 'och, hou toch op!'

Dinsdag 5 september 2023 om 13:13

Jan Slagter en Frits Wester proberen aan tafel bij Renze op Zondag hun beschouwing op de samenleving te geven. Ook Floor Bremer, verslaggever van RTL Nieuws en dus collega van Wester doet ook een duit in het zakje: ze stelt dat de samenleving te lang is geregeerd door witte mannen. Dat valt niet in goede aarde bij het 'witte mannenleger' dat zich direct vormt: 'Och, hou toch op, Floor', briest Frits Wester, 'dat is gewoon niet waar. Jullie onderschatten jullie eigen soort'. Na de uitleg van de verslaggever vinden de mannen het eigenlijk wel prima. Floor hoopt dat haar stormram-vergelijking aankomt, maar het maakt geen indruk. Ongemakkelijk.

'Boze witte mannenleger' vol in de aanval tegen RTL-hittepetit in <em>Renze</em>: 'och, hou toch op!' Jan Slagter en Frits Wester proberen aan tafel bij Renze op Zondag hun beschouwing op de samenleving te geven. Ook Floor Bremer, verslaggever van RTL Nieuws en dus collega van Wester doet ook een duit in het zakje: ze stelt dat de samenleving te lang is geregeerd door witte mannen. Dat valt niet in goede aarde bij het 'witte mannenleger' dat zich direct vormt: 'Och, hou toch op, Floor', briest Frits Wester, 'dat is gewoon niet waar. Jullie onderschatten jullie eigen soort'. Na de uitleg van de verslaggever vinden de mannen het eigenlijk wel prima. Floor hoopt dat haar stormram-vergelijking aankomt, maar het maakt geen indruk. Ongemakkelijk. Overigens levert het fragment ook een hoop reacties op, vooral op X is het fragment al een tijdje trending. Onder meer Claudia de Breij en Alexander Klöpping zich niet in om hun meningen te spuien in de achtertuin van Elon Musk. Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt Renze terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jan Slagter in De Oranjezomer: Animal Crackers met André van Duin komt terug op tv Bekijk deze video » Johan Derksen over Jan Slagter in Vandaag Inside: 'Grote egotrip' (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
'Boze witte mannenleger' vol in de aanval tegen RTL-hittepetit in Renze: 'och, hou toch op!'

Overigens levert het fragment ook een hoop reacties op, vooral op X is het fragment al een tijdje trending. Onder meer Claudia de Breij en Alexander Klöpping zich niet in om hun meningen te spuien in de achtertuin van Elon Musk.

Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's