Jan Slagter in De Oranjezomer: Animal Crackers met André van Duin komt terug op tv

Jan Slagter in De Oranjezomer: Animal Crackers met André van Duin komt terug op tv

Thursday 3 August 2023 om 10:22

In De Oranjezomer heeft omroep MAX-baas Jan Slagter een heuglijk nieuwtje. De gouwe ouwe- serie Animal Crackers met André van Duin komt terug op tv. Beelden van apen en bevers uit de hitserie destijds kunnen niet ontbreken, het blijft grappig.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van woensdag 2 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.

<em>Jan Slagter</em> in <em>De Oranjezomer</em>: <em>Animal Crackers</em> met <em>André van Duin</em> komt terug op tv In De Oranjezomer heeft omroep MAX-baas Jan Slagter een heuglijk nieuwtje. De gouwe ouwe- serie Animal Crackers met André van Duin komt terug op tv. Beelden van apen en bevers uit de hitserie destijds kunnen niet ontbreken, het blijft grappig. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van woensdag 2 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook André van Duin geniet van instortende taarten bij Heel Holland Bakt: "Mooier kan niet!" Bekijk deze video » Video: Jan Slagter strikt Hélène Hendriks voor nieuw seizoen Sterren op het Doek Bekijk deze video »
Talkshow :


Actuele video's

Meer actuele video's