Geweldige beelden: Bram en Esra uit B&B Vol Liefde hebben officieel een relatie

Geweldige beelden: Bram en Esra uit B&B Vol Liefde hebben officieel een relatie

Dinsdag 5 september 2023 om 15:16

B&B Vol Liefde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Bram, de B&B-eigenaar die deelnam aan het afgelopen seizoen van B&B Vol Liefde, onthulde afgelopen zondag zijn relatiestatus. Vandaag is naar buiten gekomen dat hij een relatie heeft met Esra, die deelnam aan het programma voor Joy.

Tekst gaat verder onder de video.

Geweldige beelden: <em>Bram en Esra</em> uit <em>B&amp;B Vol Liefde</em> hebben officieel een relatie B&B Vol Liefde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. Bram, de B&B-eigenaar die deelnam aan het afgelopen seizoen van B&B Vol Liefde, onthulde afgelopen zondag zijn relatiestatus. Vandaag is naar buiten gekomen dat hij een relatie heeft met Esra, die deelnam aan het programma voor Joy. Tekst gaat verder onder de video. Bram en EsraHet verliefde stel bevestigt hun prille relatie op zowel Instagram als YouTube. In een uitgebreid gesprek delen Bram en Esra dat de vonk oversloeg nadat de opnames waren afgerond, toen ze toevallig samen op een terras een biertje gingen drinken. Sindsdien zijn ze onafscheidelijk en houden ze niet op met praten. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nieuwe liefde Bram uit B&B vol liefde blijft voorlopig een mysterie: 'Het is nog allemaal pril' Bekijk deze video » Leuk nieuws: B&B Vol Liefde-Olof heeft zijn liefde gevonden Bekijk deze video »
Entertainment :

Bram en Esra
Het verliefde stel bevestigt hun prille relatie op zowel Instagram als YouTube. In een uitgebreid gesprek delen Bram en Esra dat de vonk oversloeg nadat de opnames waren afgerond, toen ze toevallig samen op een terras een biertje gingen drinken. Sindsdien zijn ze onafscheidelijk en houden ze niet op met praten.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's