Nieuwe liefde Bram uit B&B vol liefde blijft voorlopig een mysterie: 'Het is nog allemaal pril'

Nieuwe liefde Bram uit B&B vol liefde blijft voorlopig een mysterie: 'Het is nog allemaal pril'

Nieuwe liefde <em>Bram</em> uit <em>B&amp;B vol liefde</em> blijft voorlopig een <em>mysterie</em>: 'Het is nog allemaal pril' B&B Vol Liefde terugkijken? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. De Zweedse Cupido heeft toegeslagen bij Bram uit B&B vol liefde. De bed en breakfast-eigenaar, wiens romance met Carolien uit het datingprogramma eindigde, onthult in een YouTube-video op zondag dat hij verliefd is. "Het is nog allemaal pril, maar het is wel heel serieus", zegt hij. Tekst gaat verder onder de video. B&B vol liefde Q&A met Bram Eijgenhuijsen en Daniel Douglas Prille relatieOmdat de relatie nog pril is, kiest Bram ervoor om er niet te veel details over te delen. Hij geeft aan dat hij meer zal vertellen "wanneer er genoeg ruimte en tijd is, zowel voor haar als voor mij." Daniel voegt er lachend aan toe: "Ik ga het gewoon wel zeggen." Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Leendert uit B&B Vol Liefde actief op liefdespad: 'Contact met meerdere vrouwen' Bekijk deze video » Zien: B&B Vol Liefde-deelnemer Walter biedt gratis vakantie in Frankrijk in ruil voor klushulp Bekijk deze video » Leuk nieuws: B&B Vol Liefde-Olof heeft zijn liefde gevonden Bekijk deze video »
Entertainment :
Nieuwe liefde Bram uit B&B vol liefde blijft voorlopig een mysterie: 'Het is nog allemaal pril'
Zondag 3 september 2023 om 15:09

B&B Vol Liefde terugkijken? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

De Zweedse Cupido heeft toegeslagen bij Bram uit B&B vol liefde. De bed en breakfast-eigenaar, wiens romance met Carolien uit het datingprogramma eindigde, onthult in een YouTube-video op zondag dat hij verliefd is. "Het is nog allemaal pril, maar het is wel heel serieus", zegt hij.

Tekst gaat verder onder de video.

Prille relatie
Omdat de relatie nog pril is, kiest Bram ervoor om er niet te veel details over te delen. Hij geeft aan dat hij meer zal vertellen "wanneer er genoeg ruimte en tijd is, zowel voor haar als voor mij." Daniel voegt er lachend aan toe: "Ik ga het gewoon wel zeggen."

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's