Lang leve de liefde: Julian verprutst ontbijt voor date, 'alles gaat mis'

Lang leve de liefde: Julian verprutst ontbijt voor date, 'alles gaat mis'

<em>Lang leve de liefde</em>: Julian verprutst ontbijt voor date, 'alles gaat mis' Weer ouderwets genieten van ongemakkelijke datemomenten in Lang leve de liefde, zo ook bij Julian die een date heeft met Zoé. Waar het bij de introductie al niet zo lekker gaat, is ook het ontbijt niet zo'n succes, zo is te zien in bovenstaande beelden. Bekijk het fragment uit Lang Leve de Liefde hierboven. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Vooroordelen over 'Maaskantje' in Lang Leve de Liefde: "Is het gelijk zo aso als New Kids?" Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Kan deze date een paar vooroordelen doorstaan? Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Weer ouderwets genieten van ongemakkelijke datemomenten in Lang leve de liefde, zo ook bij Julian die een date heeft met Zoé. Waar het bij de introductie al niet zo lekker gaat, is ook het ontbijt niet zo'n succes, zo is te zien in bovenstaande beelden.

Bekijk het fragment uit Lang Leve de Liefde hierboven.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV