Levensgevaarlijke BBQ in Lang Leve de Liefde: haren en wenkbrauwen fikken af

Levensgevaarlijke BBQ in Lang Leve de Liefde: haren en wenkbrauwen fikken af

Levensgevaarlijke BBQ in <em>Lang Leve de Liefde</em>: haren en wenkbrauwen fikken af Als de vonk niet overspringt, kun je in Lang Leve de Liefde altijd nog de BBQ aan doen. Hoewel, dit lijkt levensgevaarlijk te zijn want het aansteken maakt de nodige slachtoffers. In het fragment hierboven staat Thea haar pony in de fik tijdens het aansteken van de BBQ. Daar geeft zij een goede verklaring voor: RTFM! In het fragment hieronder verliest Hans bij het aansteken in een klap de helft van het weinige haar dat hij nog heeft. Ook loopt zijn ego een deuk op... Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: 'Wat als je partner van luidruchtige seks houdt?' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Kan deze date een paar vooroordelen doorstaan? Bekijk deze video » Lang leve de liefde: Julian verprutst ontbijt voor date, 'alles gaat mis' Bekijk deze video »
TV :
Woensdag 6 september 2023 om 16:09

Als de vonk niet overspringt, kun je in Lang Leve de Liefde altijd nog de BBQ aan doen. Hoewel, dit lijkt levensgevaarlijk te zijn want het aansteken maakt de nodige slachtoffers.

In het fragment hierboven staat Thea haar pony in de fik tijdens het aansteken van de BBQ. Daar geeft zij een goede verklaring voor: RTFM! In het fragment hieronder verliest Hans bij het aansteken in een klap de helft van het weinige haar dat hij nog heeft. Ook loopt zijn ego een deuk op...

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's