Hart van Nederland: gevel ernstig beschadigd bij explosie in Amsterdam-Noord

Hart van Nederland: gevel ernstig beschadigd bij explosie in Amsterdam-Noord

<em>Hart van Nederland</em>: gevel ernstig beschadigd bij <em>explosie</em> in <em>Amsterdam-Noord</em> Op donderdagochtend heeft een explosie de deur van een woning aan de Bankwerkerij in Amsterdam-Noord weggeblazen en de gevel ernstig beschadigd, zo meldt de politie. Hoewel de bewoners zich op het moment van de explosie in huis bevonden, zijn er gelukkig geen gewonden gevallen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Heftig: groot ongeluk op A59 bij Waspik, bestuurder omgekomen Bekijk deze video » Dodelijk slachtoffer gevallen door brand in tbs-kliniek De Kijvelanden (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :
Donderdag 7 september 2023 om 13:48

Op donderdagochtend heeft een explosie de deur van een woning aan de Bankwerkerij in Amsterdam-Noord weggeblazen en de gevel ernstig beschadigd, zo meldt de politie. Hoewel de bewoners zich op het moment van de explosie in huis bevonden, zijn er gelukkig geen gewonden gevallen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's