Sylvia Geersen emotioneel in Casa Di Beau: 'Mensen zagen mij als een modepopje'

Sylvia Geersen emotioneel in Casa Di Beau: 'Mensen zagen mij als een modepopje'

Donderdag 7 september 2023 om 14:18

Casa di Beau gemist? Kijk alle afleveringen terug via Gids.tv.

De afgelopen tijd heeft Sylvia Geersen hard gewerkt aan het verbeteren van haar imago, aangezien ze vaak werd onderschat door het brede publiek. In Casa Di Beau deelt ze openhartig haar ervaringen hierover.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Sylvia Geersen</em> emotioneel in <em>Casa Di Beau</em>: 'Mensen zagen mij als een modepopje' Casa di Beau gemist? Kijk alle afleveringen terug via Gids.tv. De afgelopen tijd heeft Sylvia Geersen hard gewerkt aan het verbeteren van haar imago, aangezien ze vaak werd onderschat door het brede publiek. In Casa Di Beau deelt ze openhartig haar ervaringen hierover. Tekst gaat verder onder de video. OnderschattenSylvia kreeg naamsbekendheid door haar deelname aan het programma Holland's Next Top Model, maar vertelt dat ze meer is dan slechts een model. "Ik weet hoe mensen mij zagen, een modepopje waar niet veel inhoud in zit, terwijl ik weet dat ik wel slim ben en dat ik wel heel veel kan", aldus Sylvia Geersen. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kunt alle afleveringen van Casa di Beau terugkijken via Gids.tv.
TV :
Sylvia Geersen emotioneel in Casa Di Beau: 'Mensen zagen mij als een modepopje'

Onderschatten
Sylvia kreeg naamsbekendheid door haar deelname aan het programma Holland's Next Top Model, maar vertelt dat ze meer is dan slechts een model. "Ik weet hoe mensen mij zagen, een modepopje waar niet veel inhoud in zit, terwijl ik weet dat ik wel slim ben en dat ik wel heel veel kan", aldus Sylvia Geersen.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kunt alle afleveringen van Casa di Beau terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's