Video: deze BN’ers doen mee aan spannende Halloween-editie van De Verraders

Video: deze BN’ers doen mee aan spannende Halloween-editie van De Verraders

Video: deze <em>BN’ers</em> doen mee aan spannende <em>Halloween-editie</em> van <em>De Verraders</em> In de aankomende speciale Halloween-editie van De Verraders zijn de missies en moorden angstaanjagender dan ooit. In het programma moeten de deelnemers gezamenlijke opdrachten uitvoeren om zilverstaven te verdienen. De eerste BN'ers die de uitdaging met elkaar aangaan, zijn nu onthuld. Tekst gaat verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Eva (@evakoreman) De Verraders Halloween-editieEnkele van de namen die vandaag zijn onthuld, zijn radio-dj Eva Koreman, rapper Bokoesam, Pepijn Lanen van De Jeugd van Tegenwoordig en entertainmentdeskundige Rob Goossens. In totaal zullen dertien BN'ers deelnemen aan het zenuwslopende programma. De Halloween-editie van De Verraders is vanaf 30 september wekelijks te streamen bij Videoland. Bekijk ook Heftige ontknoping De Verraders: 'What the fuck ben je aan het doen?' (video) Bekijk deze video » Getrouwen Chahid, Billy en Noor winnen De Verraders, terecht? (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
TV :
Video: deze BN’ers doen mee aan spannende Halloween-editie van De Verraders

In de aankomende speciale Halloween-editie van De Verraders zijn de missies en moorden angstaanjagender dan ooit. In het programma moeten de deelnemers gezamenlijke opdrachten uitvoeren om zilverstaven te verdienen. De eerste BN'ers die de uitdaging met elkaar aangaan, zijn nu onthuld.

Tekst gaat verder onder de video.

De Verraders Halloween-editie
Enkele van de namen die vandaag zijn onthuld, zijn radio-dj Eva Koreman, rapper Bokoesam, Pepijn Lanen van De Jeugd van Tegenwoordig en entertainmentdeskundige Rob Goossens. In totaal zullen dertien BN'ers deelnemen aan het zenuwslopende programma.

De Halloween-editie van De Verraders is vanaf 30 september wekelijks te streamen bij Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV