Video: moordenaar ontsnapt op bizarre manier uit Amerikaanse gevangenis

Video: moordenaar ontsnapt op bizarre manier uit Amerikaanse gevangenis

Video: <em>moordenaar ontsnapt</em> op bizarre manier uit Amerikaanse gevangenis In Pennsylvania in de VS wordt al ruim een week jacht gemaakt op een ontsnapte gevangene. De man, een veroordeelde moordenaar, wist op een wel heel opmerkelijke manier te ontsnappen. De autoriteiten gaan ervan uit dat ze de ontstnapte man weer op het spoor kunnen komen. "Hij gaat fouten maken." Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Dodelijk slachtoffer gevallen door brand in tbs-kliniek De Kijvelanden (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Hart van Nederland: gevel ernstig beschadigd bij explosie in Amsterdam-Noord Bekijk deze video » Rotterdammers zijn helemaal klaar met explosies: 'Alle buren waren wakker' Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: moordenaar ontsnapt op bizarre manier uit Amerikaanse gevangenis

In Pennsylvania in de VS wordt al ruim een week jacht gemaakt op een ontsnapte gevangene. De man, een veroordeelde moordenaar, wist op een wel heel opmerkelijke manier te ontsnappen. De autoriteiten gaan ervan uit dat ze de ontstnapte man weer op het spoor kunnen komen. "Hij gaat fouten maken."

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV