Rotterdammers zijn helemaal klaar met explosies: 'Alle buren waren wakker'

Rotterdammers zijn helemaal klaar met explosies: 'Alle buren waren wakker'

<em>Rotterdammers</em> zijn helemaal klaar met <em>explosies</em>: 'Alle buren waren wakker' Al geruime tijd wordt de regio Rotterdam opgeschrikt door bijna dagelijkse explosies. Afgelopen nacht deed zich opnieuw een incident voor in Schiedam en Rotterdam. Buurtbewoners leven in angst en zijn de situatie zat. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: handgranaat uit woning Rotterdam gehaald, verdachte geblinddoekt afgevoerd Bekijk deze video » Zien: schietpartij bij café in Rotterdam-Zuid laat slachtoffer zwaargewond achter Bekijk deze video »
Nieuws :
Donderdag 7 september 2023 om 16:09

Al geruime tijd wordt de regio Rotterdam opgeschrikt door bijna dagelijkse explosies. Afgelopen nacht deed zich opnieuw een incident voor in Schiedam en Rotterdam. Buurtbewoners leven in angst en zijn de situatie zat.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's