Lang Leve de Liefde: Diny heeft duidelijk GEEN zin in de hond van haar date

Lang Leve de Liefde: Diny heeft duidelijk GEEN zin in de hond van haar date

Vrijdag 8 september 2023 om 11:03

De hond van Kemmy vraagt nogal wat aandacht en dat is natuurlijk niet direct bevordelijk voor het gesprek met zijn date Diny. Op zijn opmerking dat de hond net een kind is reageert ze dan ook scherp: 'Ik ben blij dat ik zo'n kind niet heb.'

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder:

Lang Leve de Liefde: <em>Diny</em> heeft duidelijk GEEN zin in de hond van haar date De hond van Kemmy vraagt nogal wat aandacht en dat is natuurlijk niet direct bevordelijk voor het gesprek met zijn date Diny. Op zijn opmerking dat de hond net een kind is reageert ze dan ook scherp: 'Ik ben blij dat ik zo'n kind niet heb.' Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder: Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook 'Geef Rob de Nijs die Televizier-Ster Impact en niet straks als hij dood is een postume prijs' (Shownieuws) Bekijk deze video » Sandro in Lang Leve de Liefde: 'Als ik een scheet laat voel je de hottub trillen' Bekijk deze video » Monique Westenberg wat zeg je? Ben je vreemdgegaan? (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's