Sandro in Lang Leve de Liefde: 'Als ik een scheet laat voel je de hottub trillen'

Sandro in Lang Leve de Liefde: 'Als ik een scheet laat voel je de hottub trillen'

Vrijdag 8 september 2023 om 10:15

Tijdens een gesprek in de hottub over huisje boompje beestje lijkt het erop dat Sandro een scheet laat, iets dat hij overigens direct ontkent. Maar als hij vervolgens aangeeft 'Als het zo is dan voel je alles trillen' zie je zijn date Manon toch even bedenkelijk kijken.

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder:

Sandro in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Als ik een scheet laat voel je de hottub trillen' Tijdens een gesprek in de hottub over huisje boompje beestje lijkt het erop dat Sandro een scheet laat, iets dat hij overigens direct ontkent. Maar als hij vervolgens aangeeft 'Als het zo is dan voel je alles trillen' zie je zijn date Manon toch even bedenkelijk kijken. Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder: Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Thea walgt van toiletgewoontes Joop in Lang Leve de Liefde: 'Gadverdamme!' (video) Bekijk deze video » Shownieuws: 'Marco Borsato heeft plannen voor groot tv-interview' Bekijk deze video » Johan Derksen en Albert Verlinde CLASHEN over Guus Meeuwis: 'Huis, tuin en keukenzangertje' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's