Hart van Nederland: dode bij recreatieplas Elst, vermoedelijk verdronken (video)

Hart van Nederland: dode bij recreatieplas Elst, vermoedelijk verdronken (video)

<em>Hart van Nederland</em>: dode bij recreatieplas Elst, vermoedelijk verdronken (video) Bij de Rijkerswoerdse Plassen in het Gelderse Elst is donderdag een persoon om het leven gekomen. Volgens de politie is het slachtoffer vermoedelijk overleden na in het water in de problemen te zijn geraakt. De recreant is aan de kant nog gereanimeerd, maar dat mocht niet meer baten, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Rotterdammers zijn helemaal klaar met explosies: 'Alle buren waren wakker' Bekijk deze video » Zien: Nederlandse Griek Giannis juicht voor Griekenland tijdens duel tegen Oranje Bekijk deze video » Video: moordenaar ontsnapt op bizarre manier uit Amerikaanse gevangenis Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bij de Rijkerswoerdse Plassen in het Gelderse Elst is donderdag een persoon om het leven gekomen. Volgens de politie is het slachtoffer vermoedelijk overleden na in het water in de problemen te zijn geraakt. De recreant is aan de kant nog gereanimeerd, maar dat mocht niet meer baten, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's