Hart van Nederland: dronken automobilist veroorzaakt aanrijding en valt in het water (video)

Hart van Nederland: dronken automobilist veroorzaakt aanrijding en valt in het water (video)

<em>Hart van Nederland</em>: dronken automobilist veroorzaakt aanrijding en valt in het water (video) Een dronken automobilist heeft vrijdag een aanrijding veroorzaakt tussen drie voertuigen. Dit gebeurde in Den Haag. De man viel vervolgens in het water en ging zwemmend op de vlucht voor de politie, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Zien: einde interlandcarrière voor Memphis Depay na duel tegen Griekenland Bekijk deze video » Video: politieagent in Eindhoven naar ziekenhuis na contact met onbekend poeder Bekijk deze video » Video: flat in Rotterdam gedeeltelijk ontruimd vanwege instortingsgevaar Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Een dronken automobilist heeft vrijdag een aanrijding veroorzaakt tussen drie voertuigen. Dit gebeurde in Den Haag. De man viel vervolgens in het water en ging zwemmend op de vlucht voor de politie, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV