Holland's Got Talent: jury onder de indruk door magie Nigel Otermans (video)

Holland's Got Talent: jury onder de indruk door magie Nigel Otermans (video)

Zaterdag 9 september 2023 om 15:37

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 8 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>Holland's Got Talent</em>: jury onder de indruk door magie Nigel Otermans (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 8 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv. Lees verder onder de video. Een magische sfeer vulde de zaal van Holland's Got Talent toen illusionist Nigel Otermans het podium betrad. Met zijn indrukwekkende en ongrijpbare illusies wist hij niet alleen de jury te verbazen, maar ook het publiek in zijn greep te houden. Met vlag en wimpel is hij door naar de volgende ronde. Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Holland's Got Talent: jury onder de indruk door magie Nigel Otermans (video)

Een magische sfeer vulde de zaal van Holland's Got Talent toen illusionist Nigel Otermans het podium betrad. Met zijn indrukwekkende en ongrijpbare illusies wist hij niet alleen de jury te verbazen, maar ook het publiek in zijn greep te houden. Met vlag en wimpel is hij door naar de volgende ronde.

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's