Duncan Laurence maakt opnieuw indruk in Beste Zangers met Lovin' Arms van Elvis (video)

Duncan Laurence maakt opnieuw indruk in Beste Zangers met Lovin' Arms van Elvis (video)

Duncan Laurence maakt opnieuw indruk in <em>Beste Zangers</em> met Lovin' Arms van Elvis (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van zaterdag 9 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Duncan Laurence heeft zaterdag in Beste Zangers opnieuw een huzarenstukje afgeleverd. Deze keer zong hij de Elvis-song Lovin' Arms, dat ook werd gezongen door The Cats. Duncan Laurence - Lovin' arms | Beste Zangers 2023 SpeciaalDuncan Laurence zong het prachtige Lovin’ Arms van Elvis Presley. Voor Mell is het nummer heel speciaal omdat ze het samen met haar opa Piet Veerman heeft gezongen. Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zaterdag 9 september 2023 om 21:08

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van zaterdag 9 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Duncan Laurence heeft zaterdag in Beste Zangers opnieuw een huzarenstukje afgeleverd. Deze keer zong hij de Elvis-song Lovin' Arms, dat ook werd gezongen door The Cats.

Speciaal
Duncan Laurence zong het prachtige Lovin’ Arms van Elvis Presley. Voor Mell is het nummer heel speciaal omdat ze het samen met haar opa Piet Veerman heeft gezongen.

Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's