ZIEN: Expeditie Robinson laat slaapkamers van presentatoren Art en Nicolette zien

ZIEN: Expeditie Robinson laat slaapkamers van presentatoren Art en Nicolette zien

ZIEN: <em>Expeditie Robinson</em> laat slaapkamers van presentatoren Art en Nicolette zien Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is in volle gang en de eerste breukjes ontstaan al in Kamp Zuid. Ben je naast de deelnemers ook nieuwsgierig naar de presentatoren? De Instagrampagina van Expeditie Robinson showt de slaapkamers van Art Rooijakkers en Nicolette Kluijver. Bekijk het fragment met Art hieronder. Tekst gaat verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Expeditie Robinson (@expeditierobinson_rtl) Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Expeditie Robinson: Zien we hier de eerste scheurtjes in het teamgevoel van Kamp Zuid? Bekijk deze video » Eerste ruzie tussen Eva en Iris in Expeditie Robinson: "Je duwt me in de hoek" Bekijk deze video » Bekijk ook Expeditie Robinson: geblesseerde Slaby vertrekt, groep spijt van wegstemmen Iris? Bekijk deze video » Guido Spek lacht om zijn rol als leider: "Gek genoeg denken ze dat ik overzicht hou" Bekijk deze video » Back2Base met Hassan Slaby over exit: "Het gaat goed, maar soms voel ik het nog" Bekijk deze video »
TV :
ZIEN: Expeditie Robinson laat slaapkamers van presentatoren Art en Nicolette zien

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is in volle gang en de eerste breukjes ontstaan al in Kamp Zuid. Ben je naast de deelnemers ook nieuwsgierig naar de presentatoren? De Instagrampagina van Expeditie Robinson showt de slaapkamers van Art Rooijakkers en Nicolette Kluijver. Bekijk het fragment met Art hieronder.

Tekst gaat verder onder de video.

Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV