Back2Base met Hassan Slaby over exit: "Het gaat goed, maar soms voel ik het nog"

Back2Base met Hassan Slaby over exit: "Het gaat goed, maar soms voel ik het nog"

<em>Back2Base</em> met Hassan Slaby over exit: &quot;Het gaat goed, maar soms voel ik het nog&quot; Uit de eerste zware proef op het eiland van Expeditie Robinson is niet iedereen ongedeerd gekomen. Hassan Slaby kreeg een blessure. Geraldine Kemper spreekt hem en blikt terug in Expeditie Robinson: Back2Base. EmotioneelHassan laat weten dat hij nog steeds af en toe pijn voelt in zijn elleboog en legt uit hoe het ongelukje is gebeurd. Hassan is nog steeds emotioneel over zijn vertrek. Bekijk de video hierboven. Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is vanaf zondag 2 september elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Expeditie Robinson: geblesseerde Slaby vertrekt, groep spijt van wegstemmen Iris? Bekijk deze video » Guido Spek lacht om zijn rol als leider: "Gek genoeg denken ze dat ik overzicht hou" Bekijk deze video »
TV :
Back2Base met Hassan Slaby over exit: "Het gaat goed, maar soms voel ik het nog"

Uit de eerste zware proef op het eiland van Expeditie Robinson is niet iedereen ongedeerd gekomen. Hassan Slaby kreeg een blessure. Geraldine Kemper spreekt hem en blikt terug in Expeditie Robinson: Back2Base.

Emotioneel
Hassan laat weten dat hij nog steeds af en toe pijn voelt in zijn elleboog en legt uit hoe het ongelukje is gebeurd. Hassan is nog steeds emotioneel over zijn vertrek. Bekijk de video hierboven.

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is vanaf zondag 2 september elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV