Buienradar: hagel en hevige onweer opkomst, actiefste buien in het Oosten

Buienradar: hagel en hevige onweer opkomst, actiefste buien in het Oosten

Het is vandaag op veel plaatsen nog erg warm. Vanavond, vannacht en morgen volgen (onweers)buien en met 22-25 graden is het dinsdag minder warm. Bekijk hieronder hoe de regenbuien zich de komende uren ontwikkelen.

Forse onweersbuien
In het zuidoosten en oosten kunnen vanavond en vannacht enkele forse onweersbuien met hagel en veel neerslag in korte tijd overtrekken. Morgen trekken in de loop van de ochtend de (onweers)buien naar Duitsland weg. In de namiddag en vooral avond ontstaan nieuwe buien. Ook bij deze buien geldt dat de actiefste exemplaren in het oosten ontstaan.

Actuele Buienradar KNMI

Live buienradar van KNMI.nl

Buienradar 24 uurs-verwachting

Buienradar.nl voor komende 24 uur

Weersverwachting komende 5 dagen

Bekijk hieronder het weerbericht van maandag 11 september.

<em>Buienradar</em>: hagel en hevige onweer opkomst, actiefste buien in het Oosten Het is vandaag op veel plaatsen nog erg warm. Vanavond, vannacht en morgen volgen (onweers)buien en met 22-25 graden is het dinsdag minder warm. Bekijk hieronder hoe de regenbuien zich de komende uren ontwikkelen. Forse onweersbuienIn het zuidoosten en oosten kunnen vanavond en vannacht enkele forse onweersbuien met hagel en veel neerslag in korte tijd overtrekken. Morgen trekken in de loop van de ochtend de (onweers)buien naar Duitsland weg. In de namiddag en vooral avond ontstaan nieuwe buien. Ook bij deze buien geldt dat de actiefste exemplaren in het oosten ontstaan. Actuele Buienradar KNMI Live buienradar van KNMI.nl Buienradar 24 uurs-verwachting Buienradar.nl voor komende 24 uur Weersverwachting komende 5 dagen Bekijk hieronder het weerbericht van maandag 11 september. Frans Bauer KLAAR met 'zomerweer': 'Vreselijk, ik wil zon!' (video) Bekijk deze video » Frans Bauer: 'Zo bijzonder was onze vakantie op Gran Canaria' (Shownieuws) Bekijk deze video » RTL Nieuws gemist? Gezin uit Haarlem verruilt slaapkamer voor achtertuin Bekijk deze video »
Weer :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV