Johan Derksen: 'Alexia heeft het charisma van Máxima en spat van het scherm' (Vandaag Inside)

Johan Derksen: 'Alexia heeft het charisma van Máxima en spat van het scherm' (Vandaag Inside)

Dinsdag 12 september 2023 om 07:58

De heren van Vandaag Inside bespreken het allereerste werkbezoek van prinses Alexia, die een naar haar vernoemd schip mocht dopen in Rotterdam. Johan heeft er duidelijk van genoten: 'Ze heeft het charisma van haar moeder. Zij spat werkelijk van het scherm af. Ik heb niets tegen haar oudere zusje maar zij is natuurlijk veel geschikter om koningin te spelen.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 11 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Johan Derksen: '<em>Alexia</em> heeft het charisma van Máxima en spat van het scherm' (<em>Vandaag Inside</em>) De heren van Vandaag Inside bespreken het allereerste werkbezoek van prinses Alexia, die een naar haar vernoemd schip mocht dopen in Rotterdam. Johan heeft er duidelijk van genoten: 'Ze heeft het charisma van haar moeder. Zij spat werkelijk van het scherm af. Ik heb niets tegen haar oudere zusje maar zij is natuurlijk veel geschikter om koningin te spelen.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 11 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's