Wolter Kroes ligt onder vuur vanwege Volendamse Kermis-optreden: "Das niet netjes"

Wolter Kroes ligt onder vuur vanwege Volendamse Kermis-optreden: "Das niet netjes"

<em>Wolter Kroes</em> ligt onder vuur vanwege <em>Volendamse Kermis</em>-optreden: &quot;Das niet netjes&quot; Wolter Kroes ligt onder vuur en Shownieuws heeft het erover in de video hierboven. Het gaat allemaal over een optreden in Volendam. TeleurstellenEen optreden van de zanger in het vissersdorp zorgt maandag voor ophef, omdat hij afgelopen weekend juist al zijn optredens heeft afgezegd vanwege een keelontsteking waardoor hij geen stem meer had. Toen zijn stem weer terug kwam, overwoog de zanger om te gaan zingen want hij wil zijn fans niet teleurstellen en dit vond niet iedereen even 'netjes'. Op social media krijgt Wolter meerdere reacties: "Das niet netjes" en "Zakken vullen in Volendam gaat zeker wel." Bekijk de Shownieuws-video hierboven. Bekijk ook Wolter Kroes: 'Mijn zoon is nog steeds doof na fietsongeluk' (Tijd voor MAX) Bekijk deze video » Wolter Kroes heeft zware keelontsteking en zegt optredens af: "Stem volledig weg" Bekijk deze video »
Show :
Dinsdag 12 september 2023 om 09:15

Wolter Kroes ligt onder vuur en Shownieuws heeft het erover in de video hierboven. Het gaat allemaal over een optreden in Volendam.

Teleurstellen
Een optreden van de zanger in het vissersdorp zorgt maandag voor ophef, omdat hij afgelopen weekend juist al zijn optredens heeft afgezegd vanwege een keelontsteking waardoor hij geen stem meer had. Toen zijn stem weer terug kwam, overwoog de zanger om te gaan zingen want hij wil zijn fans niet teleurstellen en dit vond niet iedereen even 'netjes'. Op social media krijgt Wolter meerdere reacties: "Das niet netjes" en "Zakken vullen in Volendam gaat zeker wel."

Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's