Urk!: Jan verlaat Greetje al heel snel en dat zorgt voor tranen

Urk!: Jan verlaat Greetje al heel snel en dat zorgt voor tranen

Urk!: Jan verlaat <em>Greetje</em> al heel snel en dat zorgt voor tranen Werkelijk alles rondom de verdrietige scheiding tussen Greetje en Jan is te zien in Urk!. Zo ook het moment dat die laatste vertelt dat hij hun huis zeer binnenkort al gaat verlaten: 'Ik mag aankomend weekend al in de chalet die ik heb bekeken.' Tranen bij GreetjeDat nieuws valt rauw op het dak bij Greetje, die haar tranen begrijpelijkerwijs niet kan bedwingen: 'Dat is snel.' Bekijk het fragment van Urk! hieronder of bekijk bovenaan deze pagina de hele uitzending van dinsdag, waarin Jan aangeeft dat het echt helemaal aan hem ligt. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bekijk ook URK!: Jan vertelt Greetje dat zijn gevoel en het houden van er niet meer is Bekijk deze video » Truida (tante Trui) in URK! vergeet dat camera meedraait op weg naar cosmetische opknapbeurt Bekijk deze video » Breaking: deze zeer bekende Nederlandse zangeres gaat scheiden na huwelijk van 19 jaar Bekijk deze video »
TV :
Wednesday 13 September 2023 om 11:16

Werkelijk alles rondom de verdrietige scheiding tussen Greetje en Jan is te zien in Urk!. Zo ook het moment dat die laatste vertelt dat hij hun huis zeer binnenkort al gaat verlaten: 'Ik mag aankomend weekend al in de chalet die ik heb bekeken.'

Tranen bij Greetje
Dat nieuws valt rauw op het dak bij Greetje, die haar tranen begrijpelijkerwijs niet kan bedwingen: 'Dat is snel.'

Bekijk het fragment van Urk! hieronder of bekijk bovenaan deze pagina de hele uitzending van dinsdag, waarin Jan aangeeft dat het echt helemaal aan hem ligt.

Actuele video's

Meer actuele video's