Truida (tante Trui) in URK! vergeet dat camera meedraait op weg naar cosmetische opknapbeurt

Truida (tante Trui) in URK! vergeet dat camera meedraait op weg naar cosmetische opknapbeurt

<em>Truida</em> (tante Trui) in <em>URK!</em> vergeet dat camera meedraait op weg naar cosmetische opknapbeurt In het fragment hierboven vertelt Greetje uit URK! in Shownieuws hoe het nu met haar gaat sinds de scheiding Vanavond in URK! gaat Derre met haar dochter Diana naar de 'slachterij' voor een cosmetisch opknapbeurtje. Tante Trui gaat gezellig mee en vergeet direct al in de auto dat er een camera meedraait... Bekijk het fragment uit het nieuwe seizoen van URK! hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) s wekelijks Het nieuwe seizoen van URK! is wekelijks op dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van URK! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. URK!: Jan vertelt Greetje dat zijn gevoel en het houden van er niet meer is Bekijk deze video » Zien: leuk vooruitzicht voor Gerda en Mathilde uit Urk of toch niet? (video) Bekijk deze video » Dinsdag in URK!: nepdrol zorgt voor slappe lach Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 12 september 2023 om 13:58

In het fragment hierboven vertelt Greetje uit URK! in Shownieuws hoe het nu met haar gaat sinds de scheiding

Vanavond in URK! gaat Derre met haar dochter Diana naar de 'slachterij' voor een cosmetisch opknapbeurtje. Tante Trui gaat gezellig mee en vergeet direct al in de auto dat er een camera meedraait...

Bekijk het fragment uit het nieuwe seizoen van URK! hieronder.

s wekelijks

Het nieuwe seizoen van URK! is wekelijks op dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van URK! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's